▶ Let op! Binnenkort zijn al onze producten te vinden onder 1 dak, namelijk op Entertainmenthuis.nl! ◀
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Boek nu: Bertus en Jaapie vieren Sinterklaas

Bertus & Jaapie, de twee leukste broertjes van het land maken van ieder evenement een knalfeest! Bertus & jaapie is een goudenformule welke te zien is in het theater, op Youtube en op tal van evenementen. Bertus & Jaapie zijn bekend van hun theatershows en vele optredens door het land. Zo traden zij bijvoorbeeld op tijdens de Nijmeegse vier daagse, de Rijnweek in Rhenen en stonden ze ruim 100 keer in Attractiepark Toverland met een speciaal ontwikkelde Halloweenshow in 2018/2019!

 In 2018 kwamen Bertus & Jaapie met een heuse Sinterklaashit getiteld 'Een magisch feest voor Sinterklaas' welke dat jaar nummer 1 is geworden op de hitlijst van Sinterklaasradio.

 In dit hilarische Sinterklaasvoorprogramma bereiden de toverbroertjes Bertus & Jaapie zich voor op de komst van niemand minder dan, Sinterklaas! Bertus wil alles tot in de puntjes geregeld hebben voordat de Sint binnenkomt. Alles moet er spik en span uit zien, de stoel moet worden versierd, er moeten liedjes gezongen worden en er moet natuurlijk een cadeau voor Sinterklaas gemaakt worden. Echter loopt alles in de soep wanneer Jaapie met zijn malle streken aan komt zetten. Hij tovert de verkeerde muziek aan, laat per ongeluk het cadeau van de Sint vallen en als klap op de vuurpijl weten Bertus & Jaapie eigenlijk helemaal niet of de Sint nog wel komt! Een hilarische show vol met humor, interactie, muziek, geluid en klein decor!


► Tijdsduur: 60 minuten, inclusief 20 minuten durende meet and greet met handtekeningen

► Bertus en Jaapie vieren Sinterklaas boeken? Plaats een vrijblijvende offerteaanvraag, bel ons op +31 6 51 74 15 92 of chat met ons!

'Bertus en Jaapie vieren Sinterklaas' boeken?
VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN